perjantai 11. huhtikuuta 2008

Teneriffa

Paatimme sitten lahtea torstaina Helenan kanssa Teneriffalle. Johan oli matka :)

Keskiviikko iltana menimme Holidayhin (meidan lahi baariin), emme olleet siella kovin myohaan kun aamulla piti herata jo 5. Joten lahdimme takaisin hotelliin 12 aikoihin. Eihan me paasty nukkumaan kun jaatiin juttelemaan olohuoneeseen ja hupsista, kello olikin jo puoli 5 aamulla. Siinpa sitten vaan kahvia naamaan ja menoksi. Bussi lahti 6.20 ja olimme hyvin vasyneita ensimmaisen tunnin ajan.

Bussin saavuttua satamaan (jonne oli noin tunnin matka), meita odotti siella paatti. Ei se kovin iso ollut, mutta sen verran iso etta autot ja ihmiset mahtuivat kyytiin. Matka kesti 80 minuuttia. Alku meni hyvin, soimme evaat ja yritimme nukkua. Kun paasimme aavalle merelle, laineet olivat niin isot ja kovat, joten vietin loppumatkan oksentaen vessassa. Sinne meni aamupalat. :/ Paastyamme Teneriffalle vatta satoi aika mukavasti. Ja oloni oli hyvin heikko.

Olimme hyvin vasyneita, joten nauroimme koko ajan kaikelle :D eli hauskaa oli. Hyppasimme bussiin ja suuntasimme kohti vuoristoa, eihan sielta paljoa mitaan nahnyt kun oli niin sateista ja kylmaa ja sumuista. Mutta silti, siella oli niin erilaista kuin taalla Gran Canarialla, paljon vuoristoja ja vehreampaa ja kauniimpaa. Siella pysahdyimme pikkukylaan kahville ja muyohaiselle aamupalalle. Eli mina soin vain vahan suklaata etta sain olono paremmaksi :D

Matka jatkui kohti Loro parkkia (todella isoa elainpuisto. )Siina vaiheessa paivaa olimme niin vasyneita, etta kun nauroimme niin kovaa, niin muut matkustajat hermostuivat meihin ja kaskivat meidan olla hiljaa :D (sellaisia ne saksalaiset ovat, niilla ei ole omaa elamaa).

Heti ensimmaisksi juoksimme Valas showhun, joka oli upea. Valaat osasivat tehda kaikenlaisia temppuja ym. ja me tietenkin istuimme liian lahella allasta, niin se valas kasteli tahallaan meidat pari kertaa (kouluttaja naytti valaalle joitain kasimerkkeja ja sitten meita) :D Siella sitten kavimme katsomassa kaikenlaisia elaimia, Gorilloja, tiikereita, apinoita, haikaloja, delfiineja...Ja ne pingviinit olivat ihania. Niille oli rakennettu sellainen jaamaisema sinne, ja siella ne vaan hengasivat. :) Elainpuisto oli vahan sekava, emme meinanneet loytaa sielta mitaan. Pizzapaikkaakin etimme tunnin ajan, kun emme vaan osanneet lukea sita karttaa :D
Sielta lahdimme sitten noin puoli 6 aikoihin takasin teneriffan satamaan, ja paatilla takaisin Gran Canarian saarelle. Onneksi meri oli tyynempi, joten pystyin nukkumaan koko matkan, ilman etta olisi pitanyt viettaa se vessassa. Hotellilla olimme kymmenen aikoihin. Ja ryntasimme suoraan nukkumaan.

Kaiken kaikkiaan matka oli mahtava. :D Teneriffa on niin erilainen paikka, ja kun ei ole hotellin lahettyvilla, niin ei tarvitse miettia toita eika mitaan muutakaan, kun bahia felizissa nakee aina samoja naamoja.
Nyt sitten taas toita ja toita. seuraavia vapaa paiviani en viela tieda, mutta toivottavasti ne on pian kun tekemista riittaa :)

<3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

KIPPIS KIPPIS!!!!
Terveisiä täältä Tavinkadulta. Olemme viettämässä iltaa koko suvun voimin.
Jaana kaipaili sinua tänne perjantai-illaksi seuraksi Hanksia katsomaan Zoneen. No sitten joskus toisten!!!!!!
Ihanaa oloa ja pidä huolta itsestäsi. Olet kaikkien mielessä.
HALEJA KAIKILTA.

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Taitaa se kesä tulla Varkauteenkin.Muistatko lorun, kuu kiurusta kesään, puolikuuta peipposesta, västäräkistä vähäseen, pääskysestä ei päiväänkään.Elikkä olen nähnyt västäräkin. Eipä mene kauankaan, kun "pappa betalar" saapuu sinne. Terkkuja Jaanalta, Eijalta ja Jamilta. Työn iloa ja pidä hauskaa serkkuseni, halit sulle >>>>>>3.