keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

hollywoodholiday

En ole hirveasti kerennyt tanne kirjoittamaan kun olen ollut toissa nyt 7 paivaa putkeen, huh on ollut hieman rankkaa. Mutta nyt en ole tarvinnut pilkkoa niin paljon kasviksia :) olen saanut tehda kaikkea muuta paskahommia. Kuten kalojen suomustusta ja pekonin leikkaamista. Ne hajut ei varmaan koskaan lahde minusta :D Iltaisin mina saan tehda kaikki a`la carte salaatit ja jalkiruuat, mika on hyva. ja jos on hiljainen ilta, saan tehda myos valilla paaruokia.

Haavereitakin on sattunut keittiossa, toissa paivana veitsi lipsahti ja sain kohtalaisen syvan haavan sormeeni, mutta onneksi se korjaantui laastarilla. Pomoni German toi sen jalkeen minulle coca colaa ja kaksi tikkaria :D Tunsin itseni jalleen pikkutytoksi. Onneksi minusta pidetaan huolta. Tarjoilijatkin on mukavia, ne aina kettuilee minulle ja iskevat silmaa. Itseasiassa taalla kaikki iskevat silmaa, jopa naisetkin. Se on varmaan joku tapa, joten ei kannata ihmetella jos minakin alan iskemaan silmaa kaikille kun palaan takaisin suomeen :D Espanjaa olen oppinut vahan, joitain sanoja osaan kuten keittiosanastoa . Ja osaan vastata jos joku kysyy mita kuuluu. Mutta kaikki muu on hepreaa. Onneksi German aina suomentaa minulle keittiossa etta mita muut sanovat, varsinkin etta mita tarjoilijat sanovat, kun ne aina heittavat lappaa minulle :)

Henkilokunta ruoka ei ole taalla mitaan erikoista, ihan kohtalaista. Salaatti on hyvaa, mutta kaikki muut ruuat on niin rasvasia, etta maha menee sekaisin jos niita syo. Ja aina on ranskalaisia, ranskalaisia ja ranskalaisia. Mainitsinko jo ranskalaiset. En sen takia syo hirveasti muuta kuin salaattia, sitten kun tulen kotiin keitan nuudeleita tai syon leipaa. Ja taalla kun se ruoka on 6 tunnin valein, niin joskus syominen jaa vahalle.

Onneksi nyt on 2 paivaa vapaata. Aurinkoa tosin en voi tanaan ottaa kun taalla on ollut pilvista jo pari paivaa. Mutta onneksi huomenna on luvattu aurinkoista ja lahdemme retkelle Helenan kanssa. :) Kuvia en ole voinut lisata, kun en ole viela loytanyt sellasita nettikahvilaa missa voisi lisata kuvia, koska taalla o n esilla vaan naytto, nappikset ja hiiri, kaikki muu on lukkojen takana.

Aika taalla menee kylla nopeasti, kun et tee mitaan muuta kuin toita ja hengaat hotellilla. Etta pian koittaa aika tulla suomeen, mutta sita ennen on niiin paljon tekemista. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka.
Kuullostaa aika erikoiselta tuo sinun työ. No siinä sitä oppii arvostamaan Suomea ja kotimaata yleensä kun käy vähän muuallakin. Kyllä sinä hienosti pärjäät. Pidä vain niitä veitsiä hyvin käsissäsi, ettei satu suurempia haavereita.
Oikein hyvää jatkoa sinne. t. Heli