torstai 15. tammikuuta 2009

Torrevieja

Hei kaikille taalta Espanjan auringon alta.

Olemme nyt saapuneet tanne torreviejaan hengissa. Lento matka oli pitka ja uuvuttava kun piti jo yolla 12 aikaan lahtea bussilla kentalle, ja sielta sitten vaihdon kautta torreviejaan. Kun saavuttiin asunnon eteen meita oli vastassa suomalainen nainen meidan avaimien kanssa. Han neuvoi asunnon perusasiat ja kaski soitella jos apua tarvitsemme. Emme jaksaneet sina paivana tehda muuta kuin etsia kaupan, ja nukahdimme jo 7 illalla ja aamulla herasimme 9 aikoihin auringon lampoon. :) paivisin lampo nousee jo 17 asteeseen.

Toisena paivana jaksoi sitten tehda jo enemman, kavimme terassilla kahvilla ja nauttimassa auringosta ja kiertelimme paikkoja. Paivalla ei sitten jaksanut tehda muuta kuin ottaa omalla parvekkeella aurinkoa :) Illalla lahdimme irlantilaiseen pubiin, jossa tapasimme sitten irlantilaisia paikallisia ihmisia, he lupasivat auttaa jos ongelmia tulee. Tanaan ei ole jaksanut tehda oikein mitaan muuta kuin ottaa aurinkoa.
Hieman on flunssa vaivannut, yskaa, kurkkukipua ja hieman lampoa, mutta lepaamalla se helpottaa, toivon mukaan.

Nyt kun taalla on ollut nama kolme paivaa, niin alkaa tuntua etta kylla taalla viihtyy pidemmankin aikaan. Toita taytyy etsia, kun tama ja ensi kuukausi on todella hiljaista. Mutta meille sanottiin etta kannattaa hakea toita englantilaisbaareista koska meidan englannin kielen taito on sen verran hyva. Mutta peukut pystyyn etta saadaan toita edes muutamana paivana viikossa, niin parjattaisiin sesonkiin asti jollaoin toita olisi vaikka kuinka paljon.

Terkkuja kaikille siella suomessa, ja yrittakaa nauttia kylmyydesta ja lumesta :) <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Hola lapsukaiset. Täällä nautitaan kauniista talvipäivästä. Sinä voisit nauttia lepoa ja kuumaa juomaa, ettet tarvitse tutustua heti paikalliseen terveydenhuoltoon. Aurinkoisia lomapäiviä. Iskältä terkkuja.