maanantai 19. tammikuuta 2009

Espanjan inhottavia juttuja

no niin. Elikkas tanaan jouduttiin sitten menemaan torrevieja tyokkariin ilmoittamaan miran tyottomyys sinne. herattiin jo aamu 7 hyvin vasyneina. Raahattiin itsemme 8 aikoihin tyokkarin pihalle jossa oli jo 100 ihmisen jonot, aivan ihanaa. tai oli niita varmaan enemman, taalla on nimittain 3 miljoonaa tyotonta, etta miettikaa siita minkalainen oli se jonotus...
Onneks meilla oli matkassa mukana Liisan (joka oli mieta vastassa asunnolla ekana paivana) ystava jussi, joka oli aikaisemminkin kaynyt siella. No rupesimme sitten jonottamaan vuoronumeroa. Takana jonossa oli tietenkin venalaisia (en halua olla rasisti, mutta silti), no hengitti niskaan ja toni ja yritti etuilla.
Alku oli iham mukavaa hopotettiin niita ja naita, kunnes ne saamarin espanjalaiset vaan etuili ja meni miten sattu sinne sisaan. oisivat jonottaneet kuin kunnonkansalaiset.

Kello puol 11 paastiin herran luokse joka antoi vuornumeroja, mutta yllatys yllatys, ihmisia oli niin paljon etta saatiin vuoronumero 21.1.2009 ja numero 37. Eli ylihuomenna jonottamaan uudestaan samaan paikkaan. Ja sitten sen jalkeen 22.1. joudutaan taas jonottamaan uuteen paikkaan. Eihan mun tartteis, kun en saa mitaan tukia suomesta, mutta en viitti jattaa Miraa jonottamaan yksin ja ite menna kahville. karsitaan yhdessa sitten Espanjan puutekohdista.

No saatiin me sitten tanaan avattua pankkitilit, ja miralle espanjalainen liittyma. itellani on jo, mutta puhelimen laturi on suomessa, joten taytyy ostaa uusi laturi, onneksi on halpoja.
Saimme myos Jussi ja Liisan avustuksella nahda torreviejan kaupunkia. kavimme ihanassa pullapuodissa, ja hallissa jossa muutiin tuoreita vihanneksia, hedelmia, kaloja ynna muuta. Liisa on kysellyt joka paikasta meille toita, nyt vaan odotetaan mita ne vastaa.

taytyy vissiin lahtea taas kavelaam jonnekin pain torreviejaa, ei viisti kampillakaan istua. Ilmoittelen sitten miten meni nuo muut jonottelut tyokkarin jonossa muiden ihanie, rikosrekisterin omaavien tyottomien espnajalaisten kanssa :DD

hasta luego amigos <3

3 kommenttia:

Leonid Yakovlev kirjoitti...

Do diid!

Nyt minäkin eksyin vakituiseksi lukijaksesi! Rummutahan vähän paremmin, niin perit Samulin&Daviksen manttelin. :D

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Leonid Yakovlev kirjoitti...

Vai että et halua olla rasisti? :D