keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

mahassa perhosia ja kaikkee muuta settiä

Viimesiä päiviä viedään suomessa, ja mahassa on niin paljon perhosia että niistä vois jo perustaa perhostarhan. Matkalaukun pakkaamista ei oikein tule mitään, vaatehuone on tyhjennetty eteiseen mutta siltikkään sieltä ei löydy mitään mukavaa vaatetta mukaan. Viimeset kouluhommat on tehty ja kaikki muukin tärkeä on hoidettu, toivottavasti.

Lauantaina olisi lähtö kohti kanarian lämpöä. Säätiedotuksessa luvattu aurinkoista ja +18 astetta. eiköhän siellä pärjää vähemmällä vaatteilla kuin täällä suomessa..
Lennon pitäisi olla perillä 15.30 paikallista aikaa, joten illalla jää vielä aikaa ihmetellä uutta maata. Yksi kokonainen päivä vapaata mahtuu myös ennen töiden alkamista, kerkee ainakin hieman tutustua ympäristöön ja työaikatauluihin.

Ei sitä vielä edes oikein tajua että on lähdössä 2,5 kuukaudeksi ulkomaille ja varsinkin yksin. Ehkä se iskee takaraivoon sitten kun istun yksin lentokoneessa :D mutta siihen asti yritän saada itteni ja tavarani siihen kuntoon että pääsen kentälle asti.

<3

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Olen lukenut viimeiset kolme kuukautta tyttäreni (serkkusi) Elinan matkakertomusta Väli-Amerikan työharjottelusta ja reissusta joten tämä on jo tuttua puuhaa. Jatkan siis mielenkiinnolla sinunkin matkasi seuraamista. Toivotan sulle antoisaa ja mukavaa työharjoitteluaikaa. Terveisiä koko porukalta :) ♥♥♥
ps. Elina saapuu lauantaina iltapäivällä kotiin kun sinä lähdet matkalle.