tiistai 11. maaliskuuta 2008

Minne menossa....

Hola Kaikille!

Kuten tiedätte ehkä jo, olen lähdössä 29.3.08 työharjoitteluun Gran Canarialle, San Agustinin kylään. Siellä majoitun Blue Bay Beach Club hotelliin ja työskentelen saman hotellin keittiössä. Se onkin viimeinen etappi ennen valmistumista ravintolakokiksi (niin jos siis valmistun.)

Blogista voitte lukea mitä kaikkea minulle on tapahtunut. Tämä siksi ettei minun tarvitse viettää kaikkea vapaa aikaa nettikahviloissa kirjoittamassa jokaisella kaverille ja sukulaiselle eri mailia. :) Minulle päin kyllä voi lähettää mailia ja kertoa kuulumisista, pyrin ainakin pari kolme kertaa käymään netissä, kun nuo puhelut taitavat olla aika kalliita...

Niin ja jos oikein kova ikävä iskee ja tarve tuhlata rahaa, niin tervetuloa vain Kanarian lämpöön moikkaamaan, olenhan siellä reilut 2,5 kuukautta. :D

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottelen reipasta ja avointa mieltä "päästessäsi" työharjoitteluun Kanariansaarten lämpöön.
Italia jäi vielä haaveeksi muutta ehdit kokea senkin jos halua tulevaisuudessa riittää.
Nauti olostasi ja kerää uusia kokemuksia elämasi "päiväkirjaan"

Anonyymi kirjoitti...

Oikein ihanaa matkaa tytsylle :) Muista tehdä töitä ja pitää hauskaa, mutta sen sä kyllä osaat tehdäkin ilman käskemistä. Kerää paljon muistoja, joilla voit sit ylpeillä ja kehuskella myöhemmin. Tiiä vaikka saan hirmu kasan rahaa ja tuun yllättää sut! Sitä odotellessa..

Anonyymi kirjoitti...

Fly safe, Luna <3

Anonyymi kirjoitti...

Moikka.
Yritän tässä tätä komennttia. toivottavasti tulee perille.
Muista käyttää aurinkovoidetta.
t. Heli

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Mervi.
Oikein paljon Onnea synttäreiden johdosta näin jälkikäteen. Toivottavasti olet päässyt tekemään vaihtelevampiakin kyökkihommia kuin mitä tuossa sinun viestissäsi lukee. Nauti kovasti auringosta ja elämästä siellä. Aika varmaan menee kuitenkin nopeasti kunhan pääset tutustumaan paremmin paikkaan.
On tämä systeemi aika hieno kun voi näin viestitellä ilman postia.